Kezdőlap >  KIEGÉSZÍTŐK >  FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓ, HANGSZÓRÓ >  SMOKIN BUDS 2 MIC >  KIEGÉSZÍTŐK FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓ, HANGSZÓRÓ SMOKIN BUDS 2 MICGyönyörű színekSKULLCANDY SMOKIN BUDS 2 MIC SPACED OUT CLEAR FEKETE PIROS Rv1pAOdA
Afbeeldingen (klik op de foto):
KIEGÉSZÍTŐK FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓ, HANGSZÓRÓ SMOKIN BUDS 2 MICGyönyörű színekSKULLCANDY SMOKIN BUDS 2 MIC SPACED OUT CLEAR FEKETE PIROS Rv1pAOdA


Termékleírás:

Ne változtass a jól bevált recepten - szokták mondani... de ne csodálkozz, ha emiatt soha nem jutsz előbbre. :) A Smokin Buds jó ár/érték arányával kiválóan képviselte a Skullcandy fülhallgatók középkategóriáját. Eddig.

Kisebb, de ergonomikusabb utódjába annyi fejlesztést pakoltak, hogy már szinte csak nevében emlékeztet az elődre:

- aszimmetrikus, döntött kialakítása kényelmesebb viseletet biztosít, az ovális hangszórónyílás pedig még jobban kitölti a hallójáratod a zenével.
- alacsony profilú L alakú jack csatlakozót kapott, a vezetéken pedig egy teljesen új, a nedvességnek ellenálló Mic1 kontroller található.
- a meghajtót a fülhallgató házához hangolták, ami mellesleg átlátszó burkolatot kapott, így nem marad rejtve az a 9mm-es driver, ami a Supreme Soundot szolgáltatja.

Mágnes típus:

NdFeb

Frekvencia tartomány:

18 Hz - 20 kHz

Impedancia:

16 Ohm

Kábel típus:

TPE (termoplasztik) lapos kábel, Mic1

Kábel hossz:

1,2 m

Csatlakozó típus:

aranyozott, L alakú 3.5 mm jack

Tartozékok:

2 különböző méretű szilikon fülgumi, műanyag tárolódoboz

Hangszóró átmérő:

9 mm

Értékelés írása